Standard side

Tone Nestvang Wessel
Dyr har vært sentrale og viktige i hele mitt liv, og min største hobby og livsstil. Har i mange år vært oppdretter og utstiller av Ragdollkatter. Mellompuddel, schæfer og storpuddel har vært mine hunderaser. Det har blitt mange kurs både innen adferd, trening, avl og oppdrett. Vært aktiv både i katte- og hundemiljøet i alle år. Vært innom mange former for hundesport, men drevet mest med lydighet, litt bruks og de siste årene hatt det morsomt med freestyle (kreativ lydighet). De siste årene har jeg hatt et lite oppdrett av storpudler, og jeg stiller ut med ujevne mellomrom:-). Hunden i bruk, og turer på fjell, i skog og mark er det viktigste for meg.
Lykkelige, rene og velstelte hunder gjør meg tilfreds. Har derfor brukt mye tid på pelsstell, og klippet hverdagsfrisyrer på egne hunder og avkom i mange år. Har gjennomgått kurs på Dog Planet Hundefrisørutbildning i Stockholm, og er Dipl. Hundefrisør.
Fra tidligere har jeg landbrukspraksis og agronomkurs. Er utdannet sykepleier og jordmor, og vært i helsevesenet det meste av mitt yrkesaktive liv. Men nå er altså hobbyen blitt jobb, og jeg stortrives med det:-)